Cryptocurrency kopen via Nederlandse exchanges

Cryptocurrency kopen in Nederland: dit zijn de 5 beste exchanges

Cryptocurrency is weer helemaal hot en iedereen wil een stukje van deze taart meepakken. Maar waar kun je het beste cryptocurrency kopen? Wat zijn de beste Nederlandse crypto exchanges hiervoor?

Als je jouw cryptocurrency via de volgende 4 platforms koopt weet je zeker dat je dit veilig kunt doen.

Cryptocurrency kopen in Nederland

Er zijn verschillende Nederlandse brokers en exchanges om crypto te kopen. De volgende 4 platforms hebben zich bewezen als een betrouwbare partner hiervoor.

1. Bitvavo

Bitvavo is de beste Nederlandse bitcoin en cryptocurrency broker. Met een aanbod van ruim 150 cryptocoins kun je hier altijd uit de voeten. Daarnaast is het mogelijk om tot 1000 euro kostenvrij te handelen.

Ga je over de 1000 euro aan trades heen? Dan betaal je slechts 0,03% tot 0,25% aan handelskosten wat een van de laagste van de markt is.

2. Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een ander Nederlands platform voor onder andere Bitcoin. Je kunt hier snel en eenvoudig crypto kopen met onder andere iDEAL. De handelskosten variëren op basis van jouw handel verspreid over 30 dagen. Deze kosten variëren van 1% tot 0.10%.

3. Anycoin Direct

Anycoindirect is een crypto exchange met Brabantse roots. Het doel van Anycoindirect is om het handelen in crypto zo makkelijk- en transparant mogelijk te maken.

Met een aanbod van 29 populaire cryptocoins waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple en Cardano investeer je hier veilig en snel. De transactiekosten varieeren tussen de 1% en 3% per transactie.

4. Litebit

Litebit is een van de grootste platforms van Nederland, opgericht in 2014. Van origine ook Brabantse roots maar inmiddels actief vanuit het centrum van Rotterdam.

Het is niet de goedkoopste exchange maar wel duidelijk en makkelijk in gebruik voor beginnende crypto handelaren. Het aanbod bestaat uit 70 cryptomunten welke regelmatig geüpdatet word.

5. Bitonic

Bitonic is de 5e en laatste exchange in dit lijstje. Dit platform richt zich exclusief op het handelen in Bitcoins en bied geen andere crypto aan. In dat opzicht dus de minst interessante aanbieder.

Profiteren van lagere transactiekosten én een groter aanbod?

Kies dan voor een internationale exchange zoals Binance. Hier kun je honderden cryptomunten verhandelen en kun je tevens profiteren van lage transactiekosten en staking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.